Home » Destacados

Article en “El Temps” que denuncia la corrupció dels residus i parla de la situació en Llanera

30 Septiembre 2015 No Comment

La revista “El Temps ha publicat recentment un article que analitza la corrupció i totes les circumstàncies extranyes que s’han donat en els residus els darrers anys. Deixem ací l’enllaç per que cadascú faça les consideracions que estime oportunes. Esperem que haja començat un temps nou de gestió més sostenible i honrada dels residus.

La revista “El Temps” ha publicado recientemente un artículo que analiza la corrupción y todas las circunstancias extrañas que se han dado en los residuos en los últimos años. Dejamos aquí el enlace para que cada uno considere lo que estime oportuno. Esperemos que haya comenzado un tiempo nuevo de gestión más sostenible y honrada de los residuos.

ARTICLE RESIDUS_EL_TEMPS

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.