Home » C.V.

El dia 23 tots a Xàtiva a dir no al Macroabocador i al Consorci!

13 Febrero 2013 No Comment

Una vegada més diguem no al macroabocador de Llanera, no a l’augment de taxes i no al Consorci

La Plataforma No al Macroabocador ha organitzat una manifestació per al dissabte 23 de febrer i que començarà a les 17,30h a la plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva. Des del col·lectiu animem la ciutadania a participar en aquest acte per defensar un model de gestió de residus públic i transparent front al model de gestió de fem poc sostenible del Consorci i al projecte de macroabocador de Llanera; a més de la nova taxa imposada pel Consorci que ha multiplicat la despesa en les famílies sense millorar el servei, sinó que alimentarà un model caduc de fem de grans instal·lacions que té com a objectiu enriquir les empreses. Eixir al carrer és una manera de parar el genocidi que volen fer en les nostres comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, destruint els nostres paratges i entorn natural per acumular milions de metres cúbics de fem.

El projecte de Llanera, i contràriament al que diu el president del Consorci, el sr. Parra, és un projecte que encara no està aprovat i el fet de prendre els carrers de Xàtiva el proper 23 de febrer per la gent és una manera de manifestar i pressionar els que ens representen perquè defensen i garantisquen els nostres interessos i seguretat en lloc dels beneficis dels empresaris del fem.

Aquesta manifestació va més enllà dels residus i del macroabocador, també és una manera de fer protesta local complementària a les que es duran a terme a altres punts de l’Estat en contra de les retallades i la corrupció. Corrupció que possiblement hi haja en el projecte de Llanera amb els afers de Gains Tax-Valenciana de Contrataciones i que la plataforma ha demostrat públicament sense que cap institució done una explicació satisfactòria al respecte.

La Plataforma No al Macroabocador vol un model sostenible i públic, amb instal·lacions petites i emplaçaments segurs que done seguretat, servei i més llocs de treball.

No al macroabocador!, No a la Gestió del Consorci!

____

Una vez mas decimos no al macrovertedero de Llanera, al aumento de tasas y no al Consorcio.

La Plataforma No al Macrovertedero ha organizado una manifestación para el sábado 23 de febrero y que comenzará a las 17,30h en la plaza del Españoleto de Xàtiva. Desde el colectivo animamos a la ciudadanía a participar en este acto para defender un modelo de gestión de residuos público y transparente frente al modelo de gestión de residuos poco sostenible del Consorcio y al proyecto de macrovertedero de Llanera; además la nueva tasa impuesta por el Consorcio que ha multiplicado el gasto de las familias sin mejorar el servicio solo servirá para alimentar un modelo caduco de residuos de grandes instalaciones que tiene como objetivo enriquecer a las empresas. Salir a la calle es una manera de parar el genocidio que quieren hacer en nuestras comarcas de la Costera y la Canal de Navarrés, destruyendo nuestros parajes y entornos naturales para acumular millones de metros cúbicos de residuos.

El proyecto de Llanera, y contrariamente a lo que dice el presidente del Consorcio, el Sr. Parra, es un proyecto que aún no está aprobado y el hecho de que la gente tome las calles de Xàtiva el próximo 23 de febrero es una manera de manifestar y presionar a los que nos representan para que defiendan y garanticen nuestros intereses y seguridad en lugar de los beneficios de los empresarios de los residuos.

Esta manifestación va más allá de los residuos y el macrovertedero, también es una manera de hacer protesta local complementaria a las que se desarrollarán en otros puntos del estado en contra de los recortes y la corrupción. Corrupción que posiblemente haya en el proyecto de Llanera con el asunto de Gains Tax-Valenciana de Contrataciones y que la Plataforma ha mostrado públicamente sin que ninguna institución de una explicación satisfactoria al respecto.

La Plataforma No al Macroabocador quiere un modelo sostenible y público, con instalaciones pequeñas y emplazamientos seguros que nos de seguridad, servicio y más empleo.

¡No al Macrovertedero!, ¡No a la gestión del Consorcio!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.