Home » La Plataforma

LA RONDA DE CONTACTES POLÍTICS CONTINUA A BON PAS

25 Mayo 2010 No Comment

Ahir per la vesprada una delegació de la Plataforma va mantindre una trobada amb Enric Morera secretari general del Bloc Nacionalista Valencià i amb Amparo Piquer responsable d’acció electoral que ens van rebre en representació del grup parlamentari Compromís (Bloc, Iniciativa, Verds). A la reunió es van tractar temes com la possibilitat de que Compromís adoptara part de les al•legacions de la Plataforma al nou PIR o que arribat el cas traslladara a les corts preguntes sugerides des de La Plataforma. La trobada també va servir per a que La Plataforma puguera explicar el seu punt de vista sobre determinats temes com ara la gestió integral dels residus al territori valencià i els seus defectes, els riscos d’instal•lacions tan grans com el macroabocador projectat a Llanera o la necessitat d’educar als ciutadans per a que comprenguen perquè cal tractar el fem i els riscos als que ens exposen els abocadors.

El primer resultat d’este encontre ha estat la creació d’un canal de comunicació permanent entre La Plataforma i Compromís i la voluntat d’abordar la resolució del conflicte que ens afecta a Llanera i de trobar noves solucions que no signifiquen grans perjudicis per a cap territori.

La ronda de contactes polítics seguirà en breu. També començarem a fer un procés públic per tal de rebre aportacions a les al•legacions al nou Pla Integral de Residus.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.