Home » Archive

Articles Archive for Julio 2012

C.V. »

[25 Jul 2012 | 2 Comments | ]

Enlace a la noticia original. (Las Provincias 25 de julio de 2012).

La plataforma contra el macrovertedero de Llanera de Ranes considera que el alquiler de parte de los terrenos, donde está previsto que se ubique este depósito de residuos, es una «ilegalidad». Según el vicepresidente de esta plataforma, Xavi Delgado, la «empresa adjudicataria Vytrusa ha ofrecido el alquiler de 160.000 metros cuadrados durante 20 años a la empresa Valenciana de Contrataciones, que ganará más de 30 millones de euros por el canon en esos …

Destacados »

[24 Jul 2012 | 2 Comments | ]

Ahir dilluns la Plataforma va participar a una sessió de treball amb l’eurodiputat socialista Andrés Perelló. La reunió va servir per informar al Sr. Perelló sobre el projecte presentat a Llanera i els incompliments de la legalitat que hem detectat i per obtindre el seu recolzament i ajuda per tal de fer arribar a les institucions europees totes les irregularitats que han eixit a la llum al voltant del nostre consorci de gestió de residus.
A la reunió també van acudir representants d’altres associacions ambientals de la zona com ADENE …

C.V. »

[2 Jul 2012 | No Comment | ]

Ni gestionarà de moment els residus dels pobles de la Vall d’Albaida ni pot dur encara res a la Planta de El Palomar que encara no està preparada…. Com és possible que sense saber quins pobles estaran definitivament al consorci ni quines seran les instal·lacions defintivies ni tindre res en funcionament, el Consorci dirigit pel Sr. Parra ens vullga cobrar i pujar els rebuts?
(Feu click sobre la imatge per a fer-la gran i llegir la notícia)