Home » Archive

Articles Archive for Junio 2012

Destacados »

[26 Jun 2012 | One Comment | ]

Ahir, dilluns 25 de juny, una comissió de amb representants de les Plataformes contra el Macroabocador de la Ribera i contra el Macroabocador de Llanera va mantindre una reunió amb Vicente Tejedo, Director General de Qualitat Ambiental de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient i amb Carmen de Rosa del seu equip tècnic. L’objectiu de la reunió era intercanviar informació i opinions al voltant dels respectius projectes i establir línies de comunicació que ens permeten un contacte directe a l’hora de demanar informació i aportar-la.
La reunió que es …

C.V. »

[21 Jun 2012 | No Comment | ]

El nostre consorci desenrotlla una gestió tan lamentable que de vegades la pròpia Generalitat i la pròpia Diputació es posen en contra seua. És especialment lamentable que entre tant aldarull polític i interés econòmic s’oblide el més important: Servir els ciutadans protegint els seus interessos. El Consorci deu de ser refundat i començar a treballar en projectes realment sostenibles i viables. Ha de començar a ser una solució per a tots al lloc d’un problema.
Feu clik sobre aquest enllaç per a llegir la notícia.

C.V. »

[20 Jun 2012 | One Comment | ]

Enllaç a la notícia original.
dimarts 19 de juny de 2012, per  AE-Agró

En una recent reunió que els representants d’Acció Ecologista-Agró, Ecologistes en Acció, WWF i SEO/BirdLife vam tindre amb en Vicente Tejedo, Director General de Qualitat Ambiental de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, vam poder constatar que la solució que ens proposa la Generalitat Valenciana per al problema dels residus urbans no passa per augmentar el reciclatge, sinó per la incineració, cobrant més als veïns construint noves instal·lacions per a …