Home » Archive

Articles in the Destacados Category

Destacados »

[4 Mar 2016 | No Comment | ]

És una de les millors notícies que podem donar, sols millorable per la del dia que l’acord siga definitiu. Ja queda poc per poder dir que la gent d’aquestes comarques ha aconseguit que s’impose el sentit comú.
Es una de las mejores noticias que podemos dar, sólo mejorable por la del dia que el acuerdo sea definitivo. Ya queda poco para poder decir que la gente de estas comarcas ha conseguido que se imponga el sentido común.
Feu click sobre la imatge per a fer-la gran / Haced click sobre la imagen …

Destacados »

[15 Oct 2015 | No Comment | ]

La Plataforma Contra el Macroabocador de Llanera ha mantingut una reunió de treball amb el Secretari Autonòmic de Medi Ambient, Julià Àlvaro i la Directora General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, María Diago; que ha servit per comprovar que compartim la mateixa visió sobre la necessitat d’una política de gestió dels residus més sostenible.

Durant la reunió la Plataforma ha expressat les seues crítiques sobre els projectes de macroabocador de Llanera que es van presentar en l’anterior legislatura (2011 i 2015) que són insostenibles tant pels riscos de l’emplaçament triat …

Destacados »

[30 Sep 2015 | No Comment | ]

La revista “El Temps ha publicat recentment un article que analitza la corrupció i totes les circumstàncies extranyes que s’han donat en els residus els darrers anys. Deixem ací l’enllaç per que cadascú faça les consideracions que estime oportunes. Esperem que haja començat un temps nou de gestió més sostenible i honrada dels residus.
La revista “El Temps” ha publicado recientemente un artículo que analiza la corrupción y todas las circunstancias extrañas que se han dado en los residuos en los últimos años. Dejamos aquí el enlace para que cada uno …